06 2393 1634 [email protected]

HET BEGIN VAN IETS MOOIS 

JOUW DROOMTUIN…

Wil je aan de slag met jouw tuin? Ik ben benieuwd! Neem contact met mij op. Ik kom graag langs voor een kopje koffie!

Robert_Maatwerk_vakman_Salout!

Salout | Tuinprojecten

Telefoonnummer: 06 2393 1634   

E-mail: [email protected]   

 

LOCATIE

Ik ben werkzaam in de regio Breda en Tilburg. 

Reviews

WAT MENSEN  ZEGGEN

Onlangs heeft Robert nieuwe tegels in onze stadstuin gelegd. We zijn zeer tevreden over de aanpak van Robert. Duidelijke communicatie, komt de afspraken na en snapt goed wat wij willen. Hij is echt een vakman! We zijn super tevreden over ons tuintje dat nu helemaal de “ mediterrane “ sfeer heeft waar ik wij op hoopten!

– Paul Lutgerink –

“Mijn ervaring met Salout is grandioos! Vanaf de kennismaking hadden we een klik met Robert. Bij het kennismakingsgesprek hebben we alles besproken. Robert is echt een vakman en werkt heel netjes, is beleefd en komt zijn afspraken na. Kortom: geweldig! Dus heb je een goede hovenier nodig? Dan ben je bij Salout bij het juiste adres!”

– Maarten Boot –

Salout | Tuinprojecten heeft voor ons een maatwerk (droom)overkapping gerealiseerd! De 3D-tekening vooraf gaf ons een goed beeld bij het uiteindelijke plan. We kregen ook de volledige vrijheid hoe de overkapping moest worden. Tijdens de bouw bracht Salout hele goede ideeën in die de overkapping nog beter en mooier is geworden.”

– Koen Mengede –

Robert heeft met ons de tuin ontworpen, aangeplant en een pergola gemaakt.
Hij neemt de tijd en denkt mee waar nodig. Fijn contact, houd zich aan de gemaakte afspraken. Houd je goed op de hoogte. Het resultaat; een prachtige tuin! Wij bevelen Robert zeker aan.”

– Renate Hoefmans –

Wij hebben de voor- en achtertuin van onze nieuwbouwwoning door Robert laten ontwerpen en aanleggen en zijn ontzettend blij met het resultaat. Hij heeft voor ons o.a. het grondwerk uitgevoerd, tegels en prachtige verlichting geplaatst en de hele tuin beplant. De communicatie vonden we erg prettig en we hebben steeds onze wensen doorgesproken. We hebben de samenwerking als super prettig ervaren en zouden iedereen aanraden om te kiezen voor Salout.”

– Eva van den boom –

“We zijn erg blij met de overkapping in onze tuin. Voorafgaand aan de bouw onze wensen doorgesproken en het uiteindelijke resultaat sluit daar naadloos op aan. De offerte met ontwerp zag er netjes uit en na opdracht volgde uitvoering snel. Salout werkt netjes en snel. Kwaliteit is top!”

– Otte Johan –