06 2393 1634 [email protected]

TIMMERWERK

Interieur ontwerp en uitvoering - Salout!

”Salout heeft voor ons een maatwerk (droom)overkapping gerealiseerd! De 3D-tekening vooraf gaf ons een goed beeld bij het uiteindelijke plan. We kregen de volledige vrijheid hoe de overkapping moest worden. Tijdens de bouw had Robert hele goede ideeën die de overkapping nog beter en mooier hebben gemaakt.

JOUW TUINPROJECT OP MAAT

ONTWERP

Ons creatieve proces begint met een gesprek over jouw wensen, stijlvoorkeuren en functionele behoeften. Van daaruit ontwikkelen we unieke ontwerpen die perfect aansluiten bij jouw huis en tuin.

Laat Salout je begeleiden bij het creëren van jouw buitenruimte. Ontdek de mogelijkheden: van (tuin-)schuur tot overkapping en luxe buitenverblijf.

Buitenverblijf
Tuinschuur

BUITEN TIMMERWERK

Bij Salout begrijpen we dat een buitenverblijf meer is dan slechts een constructie; het is een verlengstuk van jouw persoonlijkheid en het kloppende hart van jouw buitenleven. Van intieme overkappingen tot ruime schuren, elk ontwerp wordt zorgvuldig vormgegeven met oog voor detail, functionaliteit en duurzaamheid.

LUXE OVERKAPPING

Laat Salout je begeleiden bij het transformeren van jouw buitenruimte in een stijlvol, functioneel en inspirerend buitenverblijf. Ontdek de mogelijkheden van onze ontwerpen en geniet het hele jaar door van de schoonheid van het buitenleven.

Tuinschuur

Salout kan je helpen jouw tuin nog mooier te maken. Ik kom graag bij je langs om je wensen te bespreken. Samen komen we tot mooie ideeën en het ontwerp dat bij jou past. Mijn praktische aanpak zorgt ervoor dat elk detail de juiste aandacht krijg, zonder verrassingen achteraf.

Reviews

WAT MENSEN  ZEGGEN

“Mijn ervaring met Salout is grandioos! Vanaf de kennismaking hadden we een klik met Robert. Bij het kennismakingsgesprek hebben we alles besproken. Robert is echt een vakman en werkt heel netjes, is beleefd en komt zijn afspraken na. Kortom: geweldig! Dus heb je een goede hovenier nodig? Dan ben je bij Salout bij het juiste adres!”

– Maarten Boot –

Onlangs heeft Robert nieuwe tegels in onze stadstuin gelegd. We zijn zeer tevreden over de aanpak van Robert. Duidelijke communicatie, komt de afspraken na en snapt goed wat wij willen. Hij is echt een vakman! We zijn super tevreden over ons tuintje dat nu helemaal de “ mediterrane “ sfeer heeft waar ik wij op hoopten!

– Paul Lutgerink –

Robert maakte voor ons een prachtige tuintafel van Douglashout. Zijn offerte was volledig op maat en sloot aan bij onze wensen. De tafel is perfect afgewerkt en werd volgens afspraak door hem afgeleverd. We zijn erg tevreden en zouden Salout zeker aanbevelen.”

– David van Geijn –

“We zijn erg blij met de overkapping in onze tuin. Voorafgaand aan de bouw onze wensen doorgesproken en het uiteindelijke resultaat sluit daar naadloos op aan. De offerte met ontwerp zag er netjes uit en na opdracht volgde uitvoering snel. Salout werkt netjes en snel. Kwaliteit is top!”

– Otte Johan –

“Mijn ervaring met Salout is grandioos! Vanaf de kennismaking hadden we een klik met Robert. Bij het kennismakingsgesprek hebben we alles besproken. Robert is echt een vakman en werkt heel netjes, is beleefd en komt zijn afspraken na. Kortom: geweldig! Dus heb je een goede hovenier nodig? Dan ben je bij Salout bij het juiste adres!”

– Maarten Boot –

Salout | Tuinprojecten heeft voor ons een maatwerk (droom)overkapping gerealiseerd! De 3D-tekening vooraf gaf ons een goed beeld bij het uiteindelijke plan. We kregen ook de volledige vrijheid hoe de overkapping moest worden. Tijdens de bouw bracht Salout hele goede ideeën in die de overkapping nog beter en mooier is geworden.”

– Koen Mengede –

TWIJFEL NIET LANGER

EN MAAK NU EEN AFSPRAAK