06 2393 1634 [email protected]

DE TUIN

Keuken_Maatwerk_Salout!

”Bij het aanleggen van onze tuin stonden we voor talloze keuzes. Robert van Salout heeft ons hierbij goed geholpen. We zijn samen met hem de bestrating gaan uitzoeken. Dit vonden wij erg prettig. Robert werkt netjes en stemde alles heel goed met ons af gedurende het project. Zoek je een fijne hovenier uit de omgeving van Breda? Dan kan ik Salout zeker aanraden 

EEN TUIN VAN SALOUT

TUINONTWERP

Ben je op zoek naar een nieuw tuinontwerp? Overweeg je de aanleg van een nieuwe tuin of de renovatie van je bestaande buitenruimte? Bij Salout ben je aan het juiste adres. Ik creëer tuinontwerpen die naadloos aansluiten op jouw wensen. Onze reis begint met een persoonlijk gesprek, waarbij ik jouw ideeën bespreek en de mogelijkheden bij jou thuis bekijk. Vervolgens komt mijn creativiteit tot leven. Laat je verrassen! Stap voor stap werken we samen aan het realiseren van jouw droomtuin, allemaal in het bruisende Breda.

Tuinontwerp Salout!
Keuken_Maatwerk_Salout!

TUINAANLEG

Nieuwe tuin? Salout verzorgt de aanleg van je tuin tot in de puntjes. Van grondwerk tot timmerwerkzaamheden. En van bestrating tot verlichting. Doe je een beroep op Salout voor de aanleg van je tuin? Dan leg ik je droomtuin aan zonder dat jij er zorgen om hebt. 

TUINRENOVATIE

Is je tuin toe aan vernieuwing? Bij Salout transformeren we jouw bestaande buitenruimte tot een oase van schoonheid en functionaliteit. Of het nu gaat om het upgraden van verouderde elementen, het herindelen van de indeling of het toevoegen van nieuwe accenten, wij staan voor je klaar.

Timmerwerk overkapping Salout

Salout kan je helpen jouw tuin nog mooier te maken. Ik kom graag bij je langs om je wensen te bespreken. Samen komen we tot mooie ideeën en het ontwerp dat bij jou past. Mijn praktische aanpak zorgt ervoor dat elk detail de juiste aandacht krijg, zonder verrassingen achteraf.

Reviews

WAT MENSEN  ZEGGEN

“Mijn ervaring met Salout is grandioos! Vanaf de kennismaking hadden we een klik met Robert. Bij het kennismakingsgesprek hebben we alles besproken. Robert is echt een vakman en werkt heel netjes, is beleefd en komt zijn afspraken na. Kortom: geweldig! Dus heb je een goede hovenier nodig? Dan ben je bij Salout bij het juiste adres!”

– Maarten Boot –

Onlangs heeft Robert nieuwe tegels in onze stadstuin gelegd. We zijn zeer tevreden over de aanpak van Robert. Duidelijke communicatie, komt de afspraken na en snapt goed wat wij willen. Hij is echt een vakman! We zijn super tevreden over ons tuintje dat nu helemaal de “ mediterrane “ sfeer heeft waar ik wij op hoopten!

– Paul Lutgerink –

Salout | Tuinprojecten heeft voor ons een maatwerk (droom)overkapping gerealiseerd! De 3D-tekening vooraf gaf ons een goed beeld bij het uiteindelijke plan. We kregen ook de volledige vrijheid hoe de overkapping moest worden. Tijdens de bouw bracht Salout hele goede ideeën in die de overkapping nog beter en mooier is geworden.”

– Koen Mengede –

Robert heeft met ons de tuin ontworpen, aangeplant en een pergola gemaakt.
Hij neemt de tijd en denkt mee waar nodig. Fijn contact, houd zich aan de gemaakte afspraken. Houd je goed op de hoogte. Het resultaat; een prachtige tuin! Wij bevelen Robert zeker aan.”

– Renate Hoefmans –

“We zijn erg blij met de overkapping in onze tuin. Voorafgaand aan de bouw onze wensen doorgesproken en het uiteindelijke resultaat sluit daar naadloos op aan. De offerte met ontwerp zag er netjes uit en na opdracht volgde uitvoering snel. Salout werkt netjes en snel. Kwaliteit is top!”

– Otte Johan –

Wij hebben de voor- en achtertuin van onze nieuwbouwwoning door Robert laten ontwerpen en aanleggen en zijn ontzettend blij met het resultaat. Hij heeft voor ons o.a. het grondwerk uitgevoerd, tegels en prachtige verlichting geplaatst en de hele tuin beplant. De communicatie vonden we erg prettig en we hebben steeds onze wensen doorgesproken. We hebben de samenwerking als super prettig ervaren en zouden iedereen aanraden om te kiezen voor Salout.”

– Eva van den boom –

TWIJFEL NIET LANGER

EN MAAK NU EEN AFSPRAAK